Koncerter

Pilekoret kommer til Otterup Kirke igen i år.

Tirsdag den 3. december kl. 19.30 giver Pilekoret koncert i Otterup kirke under ledelse af tidligere musikskoleleder Lars Oxenvad.

Koret vil igen i år fremføre et bredt udsnit af adventstidens og julens salmer og sange, og der vil også blive lejlighed til at synge med på kendte fællessalmer. Det er i år lykkedes Pilekoret at engagere solosanger Katrine Dyrehauge. Hun er uddannet ved ‘Carl Nielsen Academy of Music’ med diplomeksamen 2001 i klassisk sang og tidlig musik/kirkemusik.

Aftenens program omfatter foruden de kendte gamle julesange også en buket af nyere ting som for eksempel Elvis Presley’s ‘If Every Day was like Christmas’.

Katrine og koret har slået sig sammen og synger den kendte ‘Oh, Holy Night’ og den af Stig Rossen eviggjorte ‘En stjerne skinner i nat’.

Fællessalmerne akkompagneres af kirkens organist Preben Holmberg.

Der er gratis adgang til koncerten, men hvad der lægges i kirkebøssen, vil gå til menighedsplejen i Otterup sogn.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Julekoncert den 15. december kl. 15.30

Menighedsrådet i Otterup kirke byder velkommen til julekoncert i kirken, hvor man har mulighed for at få en spændende og anderledes koncertoplevelse. Vi skal høre julesange fra forskellige steder i verden, som ikke er så almindelige at høre, så som sange fra Spanien, Nigeria, Italien o.s.v. men også nogle mere kendte julesange fra Sverige, England, Tyskland m.m. Alt i alt bliver det et godt blandet repertoire i julens tegn med alskens musikstile.

Ved tangenterne til denne koncert sidder Preben Holmberg, der også er organist ved Otterup kirke og Bjarki Meitil på bas og bandoneón. Anna Maria Olsen synger.

Velkommen til julekoncert