Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Du er her:

Otterup-Lunde-Hjadstrup Pastorat

Den 1. november blev Otterup pastorat lagt sammen med Lunde-Hjadstrup pastorat. Biskoppen har nemlig besluttet,  at de tre sogne fremover skal være fælles om to sognepræster, dog med bistand af en tredje præst, der skal være ansat på 35%.

Ansættelserne af de to præster er en proces, der tager tid. Først skal de to stillinger opslås. Når derefter fristen for at ansøge stillingerne er forbi, skal de tre menighedsråd i fællesskab finde ud af, hvilke ansøgere man vil høre på, og hvem man vil ende med at indstille til ansættelse. Det kan let blive maj eller juni, før de kommende to præster kan indsættes i deres embede.

Indtil videre varetager sognepræst Astrid Paludan betjeningen af alle tre sogne sammen med de to vikarpræster, Mattias Skærved og Louise Kiær.

Menighedsrådet

Link til Lunde og Hjadstrup kirkers hjemmeside