Otterup Kirkegård

De to skulpturer

Midt på kirkegården står to skulpturer 'Bronzeøksen' og 'Englevæsen', der er udfærdiget af afdøde billedhugger Kent Holm og generøst doneret til Otterup Kirkegård af hans enke. Skulpturerne blev opstillet i oktober 2019.

Modtagelsen af skulpturen blev fejret ved et arrangement den 24. oktober. Man samledes ved skulpturerne lidt før kl. 16 og gik derefter ind i kirken til aftensang.

I programmet for aftensangen var indlagt solosang ved Anna Maria Olsen. Hun sang de to salmer: 'Sorrig og glæde, de vandre til hobe' og 'Lysets engel går med glans'. Astrid Paludan læste Matt. 28,1-7 om kvinderne ved den tomme grav og lyste velsignelsen.

Efter aftensangen var der samvær i menighedshuset med bobler og kransekage. Knap 100 var mødt op, så mange måtte stå op! Deltagerne i arrangement kunne glæde sig over at få en smuk bog med hjem. En mindebog om mennesket og billedhuggeren Kent Holm.